اطلاعات جدید درباره بیزینس پلن با تاپ توجیهی در سایت عالی

اطلاعات جدید درباره بیزینس پلن با تاپ توجیهی در سایت عالی

اطلاعات جدید درباره بیزینس پلن با تاپ توجیهی در سایت عالی

Blog Article

بیزینس پلن هر کسب و کار سندی است که اهداف، خدمات، محصولات، جایگاه صنعتی، اهداف بازاریابی و پیشبینیهای مالی آن کسب و کار را توصیف میکند. اطلاعاتی که در یک پلن کاری در کنار هم قرار میگیرند، میتوانند راهنمای بسیار مفیدی برای اداره و توسعه کسب و کار شما باشند.

درست است که خلاصه یا چکیده همیشه اول هر کتاب یا طرحی نوشته میشود، اما شما باید آن را آخر کار بنویسید! چرا که قبل از نوشتن طرح کلی نمیدانید نکات مهم و کلیدی که باید در قسمت خلاصه به آنها اشاره کنید، کدامند.

اگر فرضا شما بخواهید در بیزینس پلن خود در مورد نیاز به چندین نیروی انسانی و یا دلایل پیچیدگی تکنولوژی مورد نیاز در اختراع خود صحبت نمایید ، یک طرح توجیهی یک صفحه ای اصلا مناسب نیست.

عناصر اصلی در طراحی پلن کسب و کار ۱. محصولات یا خدمات شما

سرمایهگذاران میخواهند الزامات درآمدی شما را ببینند تا ارزیابی کنند که آیا کسبوکار شما میتواند به نقاط عطف مالی که در طرح توجیهی خود تعیین کردهاید برسد یا خیر.

ما در مقاله هرم مازلو، نیازهای افراد را بر اساس هرم نیازهای مازلو بیان کردهایم و گفتهایم که مدیران در هر مرحله باید چه کار کنند تا آن نیاز را به بهترین شکل تامین نمایند. این مثال را ببینید:

تمام حقوق مادی و معنوی این وبسایت متعلق به شرکت ابر رایانش دیدار میباشد و استفاده از مطالب با ذکر منبع بلامانع است.

برنامه مالی شما باید شامل تجزیه و تحلیل نقطه سر به سر باشد. نقطه سربه سر نقطه ای است که در آن مجموع فروش شرکت شما تمام هزینه های آن را پوشش می دهد.

برای تعریف بازار هدف و یادگیری در مورد تحقیقات اولیه و ثانویه بازار به کمک نیاز دارید؟ با ما تماس حاصل فرمایید.

قبل از اینکه کسی در تجارت شما سرمایه گذاری کند، می خواهد درک کاملی از سرمایه گذاری بالقوه داشته باشد. این بخش باید نحوه سازماندهی و مدیریت کسب و کار شما را نشان دهد.

اگر بازار هدف شما بیش از حد، بزرگ باشد احتمالا سرمایهگذارها رویتان حساب باز بیزینس پلن چیست نمیکنند. چون متوجه میشوند که شناخت کافی از بازار ندارید.

یک برنامه تجاری یک صفحه ای باید به چندین سوال اساسی پاسخ دهد.

یادتان باشد هزینهها را دست کم نگیرید. دست کم گرفتن هزینهها در آینده غافلگیرتان میکند و در نهایت باعث از بین رفتن کسبوکار میشود.

سرمایه گذاران میخواهند بدانند که چگونه کسب و کار خود را اداره میکنید، پیش بینی درآمد و هزینه شما چیست و مهمتر از همه، چگونه بازگشت سرمایه خود را دریافت میکنند.

Report this page